trabant.prokee.hu
Összeszerelés Főoldal Miért? Lakatolás Csiszolás Alapozás Fényezés Összeszerelés
 
 


Sokáig sokkolt a történet, és nehezen dolgoztam fel azt, hogy ha valamivel ennyit dolgozik az ember, akkor is egy pillanat alatt köddé válhat.

A második autó készítése után azt mondtam, hogy még egyszer nem állok neki, egy autót megépíteni, és sokáig a baleset után is így voltam vele. Aztán a barátok, ismerősök rábeszélésére mégis úgy döntöttem, hogy megépítem újra a Trabit. Az autó 2 évig készült, amit a következő képsorokon végig is követhettek.

Nos, hogy megérte-e? Erre nem tudok konkrét választ adni. Amikor csak áll itthon, és belegondolok, mennyi időt, és mennyi pénzt vett el az életemből, akkor azt mondom, hogy nem érte meg.

Amikor viszont benne ülök, elviszem egy találkozóra, vagy csak közlekedek vele a városban akkor végignézem, az emberek tekintetét, megköszönöm az emberek dicséretét, és azt mondom megérte, viszont ezt csak az tudja igazán átérezni, aki életében egyszer végigjárta az autóépítés rögös útját.

Azt hiszem elég hosszúra sikeredett a kérdésre adott válasz, ugyanakkor szerintem minden benne van. Természetesen aki  épített már autót, motort, hajót, bármit az nem teszi fel ezt a kérdést, mindenki másnak pedig csak ezt a választ tudom felajánlani.

 


<Előző oldal

1 2 3 4
4.